Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Biga
- 5 g di lievito di birra fresco
- 225 g di acqua + q.b.
- 500 g di farina manitoba
Impasto rosetta
- 5 g di lievito di birra fresco
- 5 g di lecitina di soia (isteğe bağlı)
-
1
cucchiaino raso di malto d'orzo
veya 1 cucchiaino raso di miele - 85 g di acqua
- 100 g di farina manitoba + q.b.
- 10 g di sale
Terminare la preparazione
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di farina tipo 00
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1406 kJ / 336 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Karbonhidrat
- 67.7 g
- Yağ
- 4.6 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette
4h
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Pane tipo ciabatta
26h
Rosette
5h 20 min
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Il pane di Altamura
4h
Panini all'olio
3h 10min
Polka (pane francese)
5 Std.
Ciabattine veloci
3h 10min
Pane pugliese
29h 20min