Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 12 gamberi crudi
- 700 g di pomodoro, a metà
- ½ cetriolo, senza semi
- 1 peperone rosso
- 2 spicchi di aglio
- 1 cipolla, a metà
- 1 mazzetto di basilico fresco + q.b. per guarnire
- 140 g di mollica di pane
- 250 g di brodo di pollame freddo
- 30 g di aceto di Sherry
- 2 - 3 gocce di Tabasco, a piacere
- 65 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1052 kJ / 250 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Karbonhidrat
- 21.8 g
- Yağ
- 12.3 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Purè di topinambur e cioccolato bianco
50min
Gazpacho feta e cetrioli
1h 10min
Zuppa di cipolle
1h
Gazpacho alle fragole e mandorle
1 Std. 20 Min
Capesante al profumo di arancia
1h 10min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30min
Crema di zucca e capesante alla pancetta
1h
Gazpacho di carote
10 Min
Gazpacho indiano
2 godz. 10 min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15 dk
Gazpacho
15 dk
Guacamole Tex-Mex
5 Min