Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 12 gamberi crudi
- 700 g di pomodoro, a metà
- ½ cetriolo, senza semi
- 1 peperone rosso
- 2 spicchi di aglio
- 1 cipolla, a metà
- 1 mazzetto di basilico fresco + q.b. per guarnire
- 140 g di mollica di pane
- 250 g di brodo di pollame freddo
- 30 g di aceto di Sherry
- 2 - 3 gocce di Tabasco, a piacere
- 65 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1052 kJ / 250 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Karbonhidrat
- 21.8 g
- Yağ
- 12.3 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15 Min
Marinatura limone e coriandolo
15 Min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15 Min
Gazpacho
15 Min
Gazpacho con ciliegine di bufala
15 Min
Uova di quaglia e asparagi in salsa di senape
40 min
Gazpacho prosciutto e melone
2 Std. 10 Min
Vichyssoise
6 Std.
Caviale di melanzane (Moutabel)
50 min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 min
Gazpacho fragole e pomodoro
2 Std. 10 Min
Gazpacho feta e cetrioli
1 godz. 10 min