Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di cimette di cavolfiore
- 100 g di patate a pezzi (2 cm)
- 50 g di vino bianco
- 250 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe
- 50 g di ricotta fresca
- 3 uova
Terminare la preparazione
- noce moscata in polvere q.b.
- germogli misti q.b.
- pane carasau q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 268 kJ / 64 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 2.7 g
- Yağ
- 4.2 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sformatini di asparagi
45min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45min
Flan di carote
50min
Fonduta
8 godz. 20 min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1hod. 15min
Tortini di zucca
1hod. 20min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45min
Flan al topinambur
40 Min
Sformatini ai porri
55 Min
Bagna cauda
35min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1hod. 15min