Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 Stängel Blattpetersilie, abgezupft
- 100 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 2 Zwiebeln, geviertelt
- 50 g Möhre, in Stücken
- 50 g Sellerie, in Stücken
- 100 g Porree, den weißen und hellgrünen Teil, in Stücken
- 30 g Öl
- 10 g Mehl
- 300 g trockener Weißwein (z.B. Silvaner)
- 200 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - ½ TL Zucker und etwas mehr zum Würzen
- 1 EL Butter
- 3 Prisen Salz
- 1 Msp. Zimt
- 70 g Graubrot, in kleinen Würfeln
- 100 g Milch
- 150 g Sahne
- 1 Prise Muskat
- 3 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1838 kJ / 438 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 31 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Apfel-Curry-Suppe
40min
Kräuterschaumsuppe mit Knoblauchcroutons
25 Min
Brunnenkresse-Süppchen
30min
Forellenmousse
5min
Weißwein-Suppe
30min
Peperoni-Crèmesuppe mit Ingwer
50min
Petersilien-Schaumsuppe mit Flusskrebsen
20min
Rieslingsuppe für TM6
30min
Parmesansüppchen
25 Min
Kohlrabi-Cremesuppe mit Räucherlachs
40min
Paprikasüppchen mit Basilikumschaum
35min
Paprikacremesuppe
20min