Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Thunfischsauce
- 300 g Sonnenblumenöl
- 80 g Thunfisch, in Öl, abgetropft
- 10 g eingelegte Kapern, und etwas mehr zum Garnieren
- 3 Sardellenfilets in Öl
- 1 TL Essig
- 1 Ei
- 1 Eigelb
- 20 g Zitronensaft
- 2 Prisen Salz, nach Geschmack
Für das Kalbfleisch
- 1 weisses Kalbfleisch aus der Oberschale , (800-1000 g)
- 1 TL Salz
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1000 g Wasser, zum Dampfgaren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2814 kJ / 675 kcal
- Protein
- 38.07 g
- Karbonhidrat
- 0.05 g
- Yağ
- 58.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Café-de-Paris
30 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Entenbrust à l’orange mit Orangenzabaglione
2 Std. 20 Min
Exotische Pannacotta mit Garnelen
5 godz. 50 min
Vitello Tonnato
48h
Spaghettini mit Muschelsauce
1h 5min
Auberginen-Millefeuille mit Jogurt und Senfsauce
40 Min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1h
Schinkenmousse
10 Min
Lachstatar auf Avocadomus
15 Min
Vitello tonnato sous-vide
4h 30min