Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Sonnenblumenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Weizen
- 150 g Möhren, in Stücken
- 280 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 Pck. Sauerteig, flüssig (75 g), z. B. von Seitenbacher
- 1 Prise Zucker
- 250 g Weizenmehl Type 405
- 3 TL Salz
- 150 g Haselnüsse
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 488 kJ / 117 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30min
Schwarzbrot
3sa
Kürbiskernbrot
3 Std. 30 Min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2 Std. 30 Min
Walnussbrot
2h 40min
Vollwertbrot
2h 20min
Nuss-Buttermilch-Brot
2h
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Sportler-Brot
3 godz. 50 min
Skandinavisches Roggenbrot
27h
Dinkel-Körner-Brot
1h 30min
Körnerbrot
1sa 40 dk