Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de bacalao en salazón remojado y desalado (desmigado)
- 6 huevos
- 200 g de patatas paja (2 bolsas de 100 g)
- pimienta negra molida
- sal
- 100 g de aceitunas negras
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1576 kJ / 377 kcal
- Protein
- 18.67 g
- Karbonhidrat
- 11.08 g
- Yağ
- 28.68 g
- Lif
- 2.39 g
Alternatif tarifler
Berenjenas rellenas de atún
30 min
Salmorejo
10min
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55min
Champiñones con jamón y gambas
20 min
Pisto para dos
20 min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 min
Salmorejo para dos
45 min
Pisto
45 min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 min
Calamares a la americana
50min
Bacalao espiritual
45 min
Brochetas de emperador al jengibre
50min