Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gelato
-
250
g di castagne, lessate e pelate (vedere consigli)
veya 250 g di castagne precotte - 600 g di latte intero
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 180 g di zucchero
- 4 tuorli
- 200 g di crema di marroni
Salsa al cioccolato
- 100 g di cioccolato fondente a pezzi
- 30 g di latte
- 30 g di burro
- 150 g di latte condensato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2197 kJ / 525 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Karbonhidrat
- 68.7 g
- Yağ
- 24.1 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Budino al cioccolato bianco e caramello
24h 30 min
Crème caramel
2h 45min
Zabaione
15 min
Corona di riso e castagne alla fonduta
50 Min
Martin sec al Barolo
4h 30min
Biancomangiare alle mandorle e miele d'acacia (di Francesca Romana Barberini)
2 Std. 30 Min
Crema di marroni
1 Std. 10 Min
Gelato allo zabaione
10 Std. 20 Min
Budino alla menta
2h 45min
Monte bianco
1h
Budino alla fragola
2h 15min
Budino alla vaniglia
3h 25min