Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 600 g di farina tipo 00 + q.b.
- 300 g di acqua tiepida
- 20 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- ½ cucchiaino di zucchero
- 2 cucchiaini di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
Burro alle erbe
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di cipolla a metà
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 10 g di basilico fresco, le foglioline lavate
- 120 g di burro morbido a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- burro q.b
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 724 kJ / 173 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane alla barbabietola con semi di papavero
5h
Ghirlanda centrotavola
5h 5 min
Pai Bao (pane asiatico)
5h 30min
Treccia alla cannella
3 godz. 10 min
Pane di patate
3 godz.
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Katmer (panini sfogliati turchi)
5h 30min
Himbasha (pane etiope in padella)
3h 40min
Panini alla zucca
4h
Pane al lardo e timo
4h 50min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Fantasia di colori
4h 10min