Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 600 g di farina tipo 00 + q.b.
- 300 g di acqua tiepida
- 20 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- ½ cucchiaino di zucchero
- 2 cucchiaini di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
Burro alle erbe
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di cipolla a metà
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 10 g di basilico fresco, le foglioline lavate
- 120 g di burro morbido a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- burro q.b
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 724 kJ / 173 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pinza triestina
6h
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Pane al latte
2h 20min
Pane australiano con burro dolce
45 Min
Focaccine aneto e feta
1h 25min
Panini da picnic ai tre gusti
1 Std. 30 Min
Pane al curry e paprika
4j 50 menit
Filoncini alla cipolla
3h 50 min
Corona di pan di pizza
4 Std.
Focaccia allo yogurt
3 Std.
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 Min
Panini cotti a vapore
2 godz. 10 min