Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 600 g di farina tipo 00 + q.b.
- 300 g di acqua tiepida
- 20 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- ½ cucchiaino di zucchero
- 2 cucchiaini di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
Burro alle erbe
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di cipolla a metà
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 10 g di basilico fresco, le foglioline lavate
- 120 g di burro morbido a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- burro q.b
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 724 kJ / 173 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pagnotte turche
2h 20min
Focaccia alle olive
2h
Focaccia allo yogurt
3h
Himbasha (pane etiope in padella)
3u. 40min
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Buchteln
4h
Pane al latte
2h 20min
Parker Rolls (panini soffici)
3h
Pane scugnizzo
2h
Panini al curry e ricotta
2h 35min
Ciabattine veloci
3h 10min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 Min