Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta sablée
- 125 g di burro a tocchetti (1 cm circa) + q.b. per imburrare
- 125 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 125 g di mandorle pelate
- 125 g di zucchero di canna
- 1 uovo
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di farina di semola di grano duro rimacinata
- 500 g di albicocche sciroppate, sgocciolate e asciutte (vedere consigli)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 2229 kJ / 532 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Karbonhidrat
- 55.5 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 4.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vol-au-vent leggeri
2h 30min
Crumble ai marron glacé
45 min
Torta rovesciata alle pesche
1 godz. 5 min
Tortine all'albicocca
45 min
Torta di ciliegie
1 godz. 30 min
Crostata di pere
1h 40min
Crostata di zucca all'amaretto
3sa 45 dk
Torta fior d'arancia
50min
Torta di rose di mele
1h 10min
Crostata mele e cannella
1h 20min
Strudel di mele
1 godz. 35 min
Crostata di mele
1 godz. 5 min