Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di succo di limone spremuto fresco
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato fresco
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 6372 kJ / 1523 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Karbonhidrat
- 2.5 g
- Yağ
- 167 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Burro all'erba cipollina
1h 15min
Salsa barbecue
20min
Pavlova
2 godz. 45 min
Pannacotta di foie gras con composta di fichi e mele
3u.
Senape
5h 15min
Burro Montpellier
Değerlendirme yok
Burro mediterraneo
5h 20min
Salsa piccante allo zenzero
30min
Pastéis de nata
1h
Salsa Mornay
20min
Mini pavlove
2h 30min
Salsa tartara
10 Min