Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di fettine di vitello
- 10 g di erba cipollina fresca spezzettata
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 scalogno
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto di mele
- 300 g di funghi porcini freschi o congelati
- 250 g di acqua
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1033 kJ / 247 kcal
- Protein
- 29.1 g
- Karbonhidrat
- 0.4 g
- Yağ
- 14.3 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Petto di pollo e zucchine
50 min
Vitello alla pizzaiola
35 Min
Pollo in umido ai funghi
50 min
Pollo ai peperoni
1 Std. 5 Min
Bocconcini di tacchino e champignon
45 Min
Scaloppine ai funghi
40 Min
Petto di pollo con funghi e verdure
1 Std.
Filetto ai funghi
1 Std.
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45 Min
Scaloppine alla pizzaiola
25 Min
Manzo con olive e peperoni
35 Min
Involtini di carne al Varoma
40 Min