Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di fettine di vitello
- 10 g di erba cipollina fresca spezzettata
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 scalogno
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto di mele
- 300 g di funghi porcini freschi o congelati
- 250 g di acqua
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1033 kJ / 247 kcal
- Protein
- 29.1 g
- Karbonhidrat
- 0.4 g
- Yağ
- 14.3 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Scaloppine ai funghi
40 λεπτ.
Petto di pollo con funghi e verdure
1hod.
Uova al funghetto
40 λεπτ.
Filetto ai funghi
1hod.
Pollo in salsa ai funghi
50 min
Vitello alla pizzaiola
35 λεπτ.
Bocconcini di tacchino e champignon
45min
Involtini di carne al Varoma
40 λεπτ.
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45min
Straccetti di vitello al vino bianco
30 λεπτ.
Pollo in umido ai funghi
50 min
Scaloppine alla pizzaiola
25min