Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di fettine di vitello
- 10 g di erba cipollina fresca spezzettata
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 scalogno
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto di mele
- 300 g di funghi porcini freschi o congelati
- 250 g di acqua
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1033 kJ / 247 kcal
- Protein
- 29.1 g
- Karbonhidrat
- 0.4 g
- Yağ
- 14.3 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pollo in umido ai funghi
50min
Vitello alla pizzaiola
35min
Petto di pollo con funghi e verdure
1h
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45min
Scaloppine ai funghi
40min
Involtini di vitello al vapore con insalata verde veloce
40min
Pollo ai peperoni
1h 5min
Straccetti di vitello al vino bianco
30min
Scaloppine alla pizzaiola
25 Min
Bocconcini di tacchino e champignon
45min
Pollo con salsa ai peperoni
55min
Uova al funghetto
40min