Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 200 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 380 g di farina tipo 0
- 1 cucchiaino colmo di sale
Ripieno
- 100 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di carne trita di maiale
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- 6 pomodori pelati, sgocciolati e tagliati a filetti
- 150 - 250 g di mozzarella a fettine
- 60 g di pecorino a fettine
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1854 kJ / 443.1 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 37.1 g
- Yağ
- 24.8 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia con salsiccia
1h 50 min.
Rotolo funghi e peperoni
2ωρ. 15 λεπτ.
Focaccia di patate
2h 50min
Pizzo Salentino con la gialletta
3 Std. 30 Min
Pizzi leccesi
6h
Panzerotti gustosi ai peperoni
1h 50 min.
Focaccia alle melanzane
1h 50 min.
Pitta rustica salentina
1ωρ. 40 λεπτ.
Calzone pugliese alle cipolle
2 Std. 30 Min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3ωρ. 20 λεπτ.
Focaccia barese
2h 55 min
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2hod.