Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 380 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 500 g di semola rimacinata di grano duro
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 40 g di olio extravergine di oliva
-
1000
g di cipolle lunghe tipo Sponsali, a striscioline
veya 1000 g di porri a striscioline - 500 g di baccalà ammollato e dissalato a tocchetti
- 3 acciughe sotto sale
- 10 olive nere denocciolate
Terminare la preparazione
- farina q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1511 kJ / 361 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Karbonhidrat
- 49.9 g
- Yağ
- 8.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55min
Minestra di fave con cicoria
50 dk
Pizza rustica lucana
1h 15min
Salsiccia e cardoncelli
55min
Crema di fave al finocchietto
50 dk
Focaccia di Carnevale salentina
3h 40min
Baccalà gratinato con patate, uova e peperoni
1sa
Calzone dolce di ricotta
1 Std. 40 Min
Pizza con la ricotta
2u. 40min
Calzone pugliese alle cipolle
2sa 30 dk
Cartellate
1 Std. 5 Min
Pettole pugliesi
3hod.