Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte brisée
- 150 g de farine, et un peu pour fariner
- ½ c. à café de sel
- 50 g d'eau
- 75 g de beurre, et un peu pour le moule
La garniture
- 75 g de sucre
- 1 jaune d'œuf
- 500 g d'eau
- 75 g de riz rond blanc, spécial dessert
- 300 g de lait
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 20 g de beurre
- 2 c. à soupe de sucre roux
- 550 g de pommes à cuire (3-4 pommes), coupées en quartiers
- 15 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1748.8 kJ / 414.8 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 60.5 g
- Yağ
- 16.5 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pudding aux poires et chocolat
2j
Flan pâtissier aux prunes
2h 5min
Tôt-fait à la rhubarbe
1 Std. 15 Min
Quatre-quarts aux poires
55 Min
Gâteau à la rhubarbe et aux amandes
2 godz. 10 min
Gratin de poire aux amandes
45 Min
Tarte façon "crème brûlée"
4 godz.
Cramique
2j
Cheesecake aux pommes
3h 30min
Flaugnarde aux poires
50 Min
Carbonade flamande
1h 45min
Tarte au libouli
2 godz. 45 min