Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinade
- 4 TL Limettensaft
- 1 TL Salz
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- 4 Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à ca. 150 g)
Gewürzpaste
- 60 g Kokosraspeln
- 20 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 5 g Koriander, frisch, abgezupft
- 3 grüne Chilischoten, frisch, halbiert, nach Wunsch entkernt
- ½ TL Kreuzkümmelsamen, geröstet
- 2 Knoblauchzehen
- ½ TL Zucker
- ¼ TL Kurkuma, gemahlen
- 2 EL Pflanzenöl
Reis und Fertigstellung
- 1200 g Wasser
- 200 g Basmati-Reis
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2097 kJ / 501 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 34 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1h
Kerala Fisch Curry
30min
Thai-Lachs-Päckchen
45min
Tagine mit Seeteufel
1h
Tobago Fisch-Hotpot
40min
Steinbutt-Curry-Schiffchen mit Basmatireis (Indien)
50min
Hähnchenkeulen mit Thai-Gemüse
1h 10min
Chicken-Mushroom Balti
50min
Lammragout mit Möhrencouscous
30min
Kabeljau mit buntem Gemüse und Weißweinsauce
45min
Lachs Tikka mit gedämpftem Reis
40min
Zitronenspaghetti mit mariniertem Lachs
50min