Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g buğday
- 400 g su
-
30
g taze maya
veya 3 tk kurutulmuş hazır maya (12 gr) - 120 g süt,tam yağlı
- 150 g un
- 2 tk tuz
- 1 yk balzamik sirke
- 1 tk malt tozu
- un, serpmek için un
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 291 kJ / 70 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pratik Buğday Ekmeği
40 Min
Kıtırlı Papatya Çörek
1 godz. 5 min
Glütensiz Ekmek
1 Std. 45 Min
Kestane ve Kuru Meyve Doldurulmuş Hindi
3 Std. 45 Min
Patates ve Kefirli Ekmek
1 godz. 50 min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1 godz. 50 min
Makarna ve Ispanaklı Taze Sebze Çorbası
45 Min
Yoğurtlu Ekmek
3 godz.
Höşmerim
3h 20min
Varoma® Güveç'te Pratik Ekmek
2 godz. 20 min
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2 Std. 30 Min
Baget ekmek
3 Std. 45 Min