Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g buğday
- 400 g su
-
30
g taze maya
veya 3 tk kurutulmuş hazır maya (12 gr) - 120 g süt,tam yağlı
- 150 g un
- 2 tk tuz
- 1 yk balzamik sirke
- 1 tk malt tozu
- un, serpmek için un
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 291 kJ / 70 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mayasız kolay ekmek
20 Min
Tam Buğdaylı Pide
1h 35 min
Pratik Buğday Ekmeği
40 Min
Taze Otlu Tereyağlı Ekmek
45 min
Pide
1h 20min
Dereotlu ve Beyaz Peynirli Ekmek
1h 20min
Baget ekmek
3h 45min
Pratik Puf Hamuru
2h
Yumurtalı, Sebzeli ve Karidesli Çin Pilavı
45 min
Vegan Makarna
1h
Çavdarlı Yassı Ekmek
2h 10 min
Kıbrıs Usulü Zeytinli Bidda
1h 30 min