Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g buğday
- 400 g su
-
30
g taze maya
veya 3 tk kurutulmuş hazır maya (12 gr) - 120 g süt,tam yağlı
- 150 g un
- 2 tk tuz
- 1 yk balzamik sirke
- 1 tk malt tozu
- un, serpmek için un
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 291 kJ / 70 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h
Tahin Pekmez
15min
Tavuk ve Pirinç Şehriyeli Asya Usulü Çorba
1h 15min
Yoğurtlu Ekmek
3h
Varoma® Güveç'te Pratik Ekmek
2h 20min
Baget ekmek
3 godz. 45 min
Erik Clafoutis
Keine Bewertungen
Biberli Elmalı Ezme
25 min
Glütensiz Ekmek
1 godz. 45 min
Çavdarlı Yassı Ekmek
2 Std. 10 Min
Pratik Buğday Ekmeği
40 Min
Tam Buğdaylı Pide
1 Std. 35 Min