![Butternut Squash and Ginger Soup Butternut Squash and Ginger Soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CC8DB0FC-6A46-4A3E-A359-EB870765CC09/Derivates/CC418FD6-AF77-4CF3-BBCD-A4F8CB465A09.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g vegetable oil
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 395 g butternut squash, cut in pieces (2 cm) (see tip)
- 100 g floury potato (e.g. Maris Piper), peeled, cut in pieces (2 cm)
- 60 g raw cashew nuts
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground white pepper
- 700 - 750 g water, adjust to desired consistency (see tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 697 kJ / 166 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Broccoli and stilton soup
30 min.
Creamy Pea Soup
40 Min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45min
Carrot and Coriander Soup
25min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min.
Tomato sauce
40 Min
Curried Parsnip and Apple Soup
30 min.
Carrot and Coriander Soup
25min
Celeriac and Apple Soup
55min
Baby-friendly Smoky Mackerel Pâté
15min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25min