Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g d'eau
- 1 c. à soupe de sel de mer en gros grains
-
1
c. à soupe d'huile
veya 25 g de beurre - 400 g de semoule de maïs, type bramata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1607 kJ / 384 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Karbonhidrat
- 80.8 g
- Yağ
- 5.2 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50 Min
Risotto aux bolets et au brie
35 Min
Papet vaudois
55min
Polenta tessinoise
45 Min
Risotto alla milanese
30min
Risotto
30min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50 Min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 Min
Panure
5 Min
Spätzlis au fromage
1 Std. 10 Min
Polenta et ragoût de champignons
45 Min
Rösti bernois
40 Min