Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g de poireaux, en morceaux (3 cm)
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz risotto, tout type (par ex. carnaroli, cuisson 20 minutes)
- 400 g de jus de pomme
- 300 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 2 pommes, rouges, en quartiers
- 300 g de fromage de chèvre frais (Tendre Bûche), 150 g en morceaux (1 cm), 150 g en tranches
- 20 g de beurre, en morceaux
- 4 pincées de poivre, moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2531 kJ / 603 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 38 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dal de lentilles corail
35 min
Tarte aux épinards
55 min
Risotto aux carottes et endives
40 Min
Chou-fleur et lentilles au curry
45 Min
Quiche poireaux-lard
1 Std.
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40 Min
Lasagne verdi
1h 15min
Gratin de quinoa et brocolis
1 Std. 10 Min
Risotto aux épinards et asperges
40 Min
Menu : Risotto aux épinards et salade pommes-carottes
40 Min
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Risotto à la courge
35 min