Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 250 g Weizenmehl
- 120 g vegane Margarine, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 60 g Wasser, kalt
- ½ TL feinkörniges Salz
Füllung und Zubereitung
- vegane Margarine
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 30 g Sojamehl, vollfett, als Eiersatz
- 60 g Wasser
- 400 g Seidentofu, abgetropft
- 30 g Olivenöl
- 2 EL Hefeflocken
- 1 EL Speisestärke
- 1 TL feinkörniges Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Muskatnuss, gemahlen
- 200 g Blattspinat, gefroren, aufgetaut, gut abgetropft, grob zerkleinert (siehe Tipp)
- 2 EL Paniermehl, vegan
- 150 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 30 g Mandeln, gehobelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1480 kJ / 353 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linsendal
35min
Soja-Bolognese-Sauce
40min
Linsendal (2 Portionen)
35min
Sellerie-Karotten-Tätschli
20min
Menü: Topinambursuppe, „Beet" Wellington mit Ofengemüse, Lebkuchentrifle
3 Std.
Linsen-Moussaka
2h 30min
Linsenbraten
1h 55 min
Chili non Carne
1h
Quinoa-Broccoli-Gratin
1 godz. 10 min
Broccoli-Burger an Radieschen-Salsa
1h
Lasagne verdi
1 godz. 15 min
Linsen-Lasagne
2 godz.