Cihazlar ve Aksesuarlar
Vegetable pasta sauce
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 portions
Malzemeler
-
onions cut into halves100 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
carrots cut into pieces60 g
-
courgettes cut into pieces300 g
-
button mushrooms cut into pieces100 g
-
chopped tomatoes, canned or fresh500 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper adjust to taste¼ tsp
-
dried basil1 tsp
-
butter1 tsp
-
fresh basil leaves torn into pieces8
-
fresh parsley (isteğe bağlı) leaves only, chopped1 - 2 tbsp
-
grated Parmesan cheese (isteğe bağlı)
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
5 g
Kalori
506 kJ /
121 kcal
Yağ
8 g
Lif
3.6 g
Karbonhidrat
8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Mediterranean Cuisine
67 Tarif
İsviçre
İsviçre
Bunları da beğenebilirsiniz...
Slow-cooked Chickpea Stew
4sa 15 dk
No-rise Wholemeal Pizzas
40 dk
Garlic and White Bean Stew
50 dk
Lentil moussaka
2sa 20 dk
Vegetarian chilli
1sa 5 dk
Vegetable pasta sauce
40 dk
Moroccan sweet pastry (Briouats)
35 dk
Sliders with Walnut or Sweet Potato Patties
2sa 45 dk
Espresso 'Baked' Beans
35 dk
Vegetable pasta sauce
40 dk
Vegetable Stew
1sa 15 dk
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1sa