Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 16 Stängel Blattpetersilie, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 700 g Wasser
- 300 g Bulgur, grob
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Harissa-Paste
- 20 g Tomatenmark
- 200 g Erbsen, TK
- 200 g Zuckerschoten, schräg gedrittelt
- 1 ¼ TL Salz
- 100 g Zitronensaft
- 80 g Olivenöl
- 6 Frühlingszwiebeln, in schrägen feinen Ringen
- 6 Prisen Pfeffer
- 4 Stängel Pfefferminze, abgezupft
- 300 g Sahnejoghurt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1647 kJ / 394 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 16 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1 Std.
Bulgur-Salat mit Rucola, Pfirsich und Avocado
35min
Blumenkohl-"Couscous"-Salat
10min
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30 Min
Couscoussalat mit gebratenem Gemüse
2 Std. 50 Min
Bulgursalat
35min
Reissalat
1óra 30p
Graupen-Tomaten-Salat
45 Min
Bulgur-Kichererbsen-Salat
2 godz. 45 min
Couscous-Kräuter-Salat
40 Min
Tabouleh
15min
Couscous-Curry-Salat mit Kichererbsen
15min