Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 16 Stängel Blattpetersilie, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 700 g Wasser
- 300 g Bulgur, grob
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Harissa-Paste
- 20 g Tomatenmark
- 200 g Erbsen, TK
- 200 g Zuckerschoten, schräg gedrittelt
- 1 ¼ TL Salz
- 100 g Zitronensaft
- 80 g Olivenöl
- 6 Frühlingszwiebeln, in schrägen feinen Ringen
- 6 Prisen Pfeffer
- 4 Stängel Pfefferminze, abgezupft
- 300 g Sahnejoghurt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1647 kJ / 394 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 16 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quinoasalat mit Trauben und Käse
45min
Couscous-Kräuter-Salat
40min
Couscous-Curry-Salat mit Kichererbsen
15 Min
Bulgur-Kichererbsen-Salat
2h 45min
Kartoffelsalat
1 Std. 30 Min
Blumenkohl-"Couscous"-Salat
10 Min
Mittelmeergemüse mit Couscous
1 Std.
Reis-Gemüse-Salat
45min
Bulgur-Kichererbsen-Salat
2h 45min
Bulgursalat
35min
Ligurischer Nudelsalat
35min
Tabouleh
15 Min