Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- Olivenöl zum Einfetten
- 220 g Wasser, lauwarm
-
½
Würfel frische Hefe (20 g)
veya 1 Pck. Trockenhefe -
1
TL Zucker
veya 1 TL Backmalz - 400 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
- 30 g Schweineschmalz
Belag
- 500 g Wasser
- 500 g Brokkoli, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe (isteğe bağlı)
- 30 g natives Olivenöl
- 12 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- ½ - 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 20 - 30 g Pinienkerne
- 1 Prise Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stücke
- Kalori
- 1062 kJ / 254 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi di patate
1h 30min
Gefüllte Focaccia mit Auberginen
1 godz. 50 min
Focaccia mit Zwiebeln
2h 20min
Kartoffel-Käse-Pizza mit Salbei
1h
Zucchinitarte mit Aprikosen-Chili-Glasur
1 godz. 25 min
Möhren-Mais-Fritters
35 min
Vollkorn-Fladenbrot mit Tomaten
45min
Focaccia mit Käse-Oliven-Creme
2 godz. 10 min
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1h 30min
Spinatpfannkuchen vom Blech
35 min
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1h 30min
Kartoffelpizza mit Gemüse
2 godz.