![Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/19CB3713-07DA-412F-9852-48A6A412CC82/Derivates/4aecbc99-0177-4efa-898e-2601141ff84a.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 échalotes
- 15 g de beurre demi-sel
- 8 œufs bien frais
- 100 g de fromage, type bleu des Flandres et détaillé en cubes
- 250 g d'eau
- 1 branche d'estragon frais, ciselée
- 8 pincées de poivre noir moulu
- 8 pincées de fleur de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 622.6 kJ / 150.2 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Karbonhidrat
- 1.4 g
- Yağ
- 11.5 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tartare de bœuf
10 min
Sauce au roquefort
20 Min
Œufs mollets à la dijonnaise
25 Min
Entrée : huîtres en écume de lard
55 Min
Poire rôtie au chèvre
25 Min
Coquillages à la fondue de poireaux
35 Min
Foie gras d'oie à la truffe
72 Std.
Soufflés poires roquefort
1 Std.
Compotée d'olives sur lit de pomme de terre
30 Min
Île flottante au foie gras
25 Min
Soufflé de chèvre frais (Chef Eric Guérin - La Mare aux oiseaux)
35 Min
Aligot
40 Min