Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 échalotes
- 15 g de beurre demi-sel
- 8 œufs bien frais
- 100 g de fromage, type bleu des Flandres et détaillé en cubes
- 250 g d'eau
- 1 branche d'estragon frais, ciselée
- 8 pincées de poivre noir moulu
- 8 pincées de fleur de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 622.6 kJ / 150.2 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Karbonhidrat
- 1.4 g
- Yağ
- 11.5 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Œufs mollets à la dijonnaise
25 min
Aligot
40min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40min
Mille-feuille de saumon fumé
3h 20min
Ballotine comme un macaron
25 min
Sabayon au vouvray
15min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2h
Mille-feuilles de poivrons et crème aux herbes
2h 30 min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2h 30 min
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2h
Œuf mollet, purée de petits pois et sabayon au riesling (Zone 6)
1h 30min
Petit flan au pont-l'évêque et aux lardons
45min