Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 échalotes
- 15 g de beurre demi-sel
- 8 œufs bien frais
- 100 g de fromage, type bleu des Flandres et détaillé en cubes
- 250 g d'eau
- 1 branche d'estragon frais, ciselée
- 8 pincées de poivre noir moulu
- 8 pincées de fleur de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 622.6 kJ / 150.2 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Karbonhidrat
- 1.4 g
- Yağ
- 11.5 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto aux herbes et fromage de chèvre
30 min
Œufs cocotte à la fondue de poireau
40min
Œuf cocotte aux champignons et oignons
30 min
Œufs mollets à la dijonnaise
25min
Œufs cocotte aux cèpes
35min
Entrée : huîtres en écume de lard
55 Min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40min
Moules à la bretonne
55 Min
Salade d'œufs pochés
40min
Œufs cocotte à la florentine
50 min
Œuf mollet, purée de petits pois et sabayon au riesling (Zone 6)
1h 30min
Moules au roquefort
40min