Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1300 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 400 g de chou vert frisé, taillé en fines lanières
- 80 g de carotte, coupée en bâtonnets
- 100 g de courgette, coupée en dés
- 50 g d'échalote, coupée en deux
- 10 g de beurre doux
- 100 g de vin blanc sec
- 500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 120 g de crème fraîche épaisse
- 1 c. à soupe de persil frais, ciselé
- 1 dose de safran en poudre
- 1 pincée de poivre moulu
- 8 vol-au-vent, prêts à garnir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1285 kJ / 308 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 20.3 g
- Yağ
- 21.6 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bouillabaisse
1 godz. 15 min
Pizza aux fruits de mer
2 godz.
Coquillages à la fondue de poireaux
35 min
Pizza aux fruits de mer
2 godz. 15 min
Lasagne de poisson aux asperges et poireau
1 godz. 30 min
Cailles farcies
1 godz. 15 min
Bouchée à la reine
55 Min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 min
Tourte au poulet
2 godz.
Koulibiac
1 godz. 35 min
Kougelhopf
2 Std. 55 Min
Choucroute de la mer
40 min