Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kressenockerl
- 2 Päckchen Kresse
- 200 g Topfen, 20% Fett
- 100 g Hartweizengrieß, fein
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
Radieschensuppe und Fertigstellung
- 450 g Radieschen
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 rote Zwiebel, halbiert (ca. 80 g)
- 30 g Butter, in Stücken
- 70 g Weißwein
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 450 g Wasser
- 150 g Schlagobers
- ½ TL Salz
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1601 kJ / 383 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 5 g
Alternatif tarifler
Bärlauchcremesuppe
30min
Gurkencremesuppe
25min
Chicorée-Apfelsuppe mit Sesam-Räuchertofu
35min
Vogerlsalatsuppe mit Topfennockerl
50 min
Radieschenblättersuppe
40min
Gurken-Erdäpfel-Dill-Suppe mit Räucherlachs
20min
Rucola-Kartoffel-Suppe
25min
Kohlrabisuppe
30min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40min
Pastinaken-Cremesuppe
45 min
Rote-Rüben-Suppe
45 min