Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 - 250 g Weißer Rettich, in Stücken
- 3 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft, etwas mehr zum Dekorieren
- 2 ½ TL Salz
- 500 g Wasser
- 350 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (ca. 2-3 cm)
- 125 g Sauerrahm
- 35 g Schlagobers
- ½ TL Majoran, getrocknet
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zum Dekorieren
- 1 TL Essig
- 1 Msp. Kümmel, gemahlen
- 4 - 6 Scheiben Bauernbrot
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 797 kJ / 191 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 4.4 g
Alternatif tarifler
Bärlauchcremesuppe
30min
Pressknödel mit Schwammerl und Salsa-Verde-Dip
2h 35min
Erdäpfel-Bärlauchsuppe
30min
Buchweizenblinis mit Oberskren und Forellenkaviar
1 Std. 25 Min
Bärlauch-Leinölaufstrich
15 min
Bärlauch-Erdäpfelkas
40min
Frühlingshafter Grünkernaufstrich
30min
Bärlauchlaibchen mit Kräutercreme
40min
Österreichischer Kartoffel-Dip (Erdapfelkas)
40min
Krautstrudel mit Äpfeln und Walnüssen
1 godz. 30 min
Erdäpfelkas
5min
Krautfleckerl
40min