Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Nockerl
- 100 g Topfen, 20% Fett
- 50 g Dinkelgrieß
- 1 Eidotter
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Prise Kurkuma, gemahlen
- 1 Prise Muskat, gemahlen
Suppe
- 100 g Erdäpfel, mehlig, geschält und halbiert
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- Butter zum Einfetten
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Kurkuma, gemahlen
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- 1 Spritzer Zitronensaft
- 30 g Weißwein, trocken
- 600 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 100 g Vogerlsalat
- 100 g Schlagobers
- 30 g Crème fraîche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1133 kJ / 270 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cremige Kohlsuppe mit Schinken und Balsamico
30min
Zucchinicremesuppe
25min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35 Min
Rote-Rüben-Suppe
45min
Rucola Suppe
25min
Radieschensuppe mit Kressenockerl
35 Min
Steirische Fischsulz
7 godz.
Erdäpfelschaumsuppe mit Steinpilzen
35 Min
Polenta Lauchsuppe mit Kernöl
20min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40min
Fenchel-Maroni Suppe
35 Min
Maronisuppe mit Pilztascherl
40min