Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 Pimentkörner
- 1 TL Kümmel, ganz
- 1 ½ TL Salz, unjodiert
- 1 TL schwarze Pfefferkörner
- 1 TL Senfkörner, gelb
- 65 g frischer Kren, geschält in Scheiben (2-3 mm)
- 10 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 240 g Äpfel, geschält, entkernt, in Stücken
- 240 g rote Zwiebeln, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 50 g Zucker
- 360 g Rote Rüben, roh, geschält, in Stücken (3 cm)
- 360 g Rote Rübe, roh, geschält. in Stücken (3 cm)
- 160 g Wasser
-
200
g Himbeeressig (mind. 5 % Säure)
veya 200 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zucchini-Nektarinen-Relish
55 Min
Hollerkoch
2h 50min
Kirschenchutney
1h 5min
Powidl
8 godz.
Pusztasalat
1 Std.
Rote-Rüben-Senf
50 Min
Marillenröster
30 Min
Zwetschkenröster
1 Std. 30 Min
Suppengrundstock
20 Min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1 Std.
Burgenländerkipferl
1h 25min
Zitronensalzpaste
10 Min