Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 Pimentkörner
- 1 TL Kümmel, ganz
- 1 ½ TL Salz, unjodiert
- 1 TL schwarze Pfefferkörner
- 1 TL Senfkörner, gelb
- 65 g frischer Kren, geschält in Scheiben (2-3 mm)
- 10 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 240 g Äpfel, geschält, entkernt, in Stücken
- 240 g rote Zwiebeln, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 50 g Zucker
- 360 g Rote Rüben, roh, geschält, in Stücken (3 cm)
- 360 g Rote Rübe, roh, geschält. in Stücken (3 cm)
- 160 g Wasser
-
200
g Himbeeressig (mind. 5 % Säure)
veya 200 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Erfrischendes Kohlrabi-Tomaten Chutney
30min
Kirschenchutney
1h 5min
Zucchini-Nektarinen-Relish
55min
Pusztasalat
1h
Birnen-Rosmarin-Senf
50 min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1h 10min
Powidl
8h
Marillen-Karotten-Chutney
1684 godz.
Zwetschkenröster
1h 30min
Ribisel-Apfelessig
4h 20min
Marillenröster
30min
Hollerkoch
2h 50min