Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 5 Eier
- 515 g Wasser
- 15 g Olivenöl
- 70 g Bergkäse, in Stücken
- 250 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Stücken
- 2 TL Salz
- ½ Bund Schnittlauch, frisch
- 300 g Spinat, frisch, grob geschnitten
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zum Bestreuen
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
- 100 g Frischkäse
- 40 g Butter, in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1902 kJ / 454 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinatknödel auf Spargel-Morchel-Ragout
1h 15min
Crostini "Tricolore"
35min
Spinat-Käse-Kroketten
1h
Gebackene Forellenknödel mit Krendip
1h
Erdäpfelgratin "Bauerngarten"
1h 20min
Schafskäseterrine mit Kürbiskernpesto
1h 20min
Käsenockerl "Tricolore"
50min
Bärlauch-Gnocchi
1h 15min
Gebackene Speckknödel
50min
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45min
Tiroler Schlutzkrapfen
1h
Kaspressknödel mit Blattsalat
1 Std. 40 Min