Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Butter
- 80 - 100 g Zwiebeln, halbiert
-
200
g Rote Rüben, roh, geschält in Stücken
veya 200 g Rote Rüben, gekocht, in Stücken - 100 g Rotwein
- 3 TL Vanillezucker
- 200 g Sauerkraut
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Sternanis
- ½ Zimtstange
- 1 - 2 Birnen
- 1 Spritzer Zitronensaft
- 2 - 3 Prisen Salz
- 30 - 60 g Orangensaft, frisch gepresst
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1576 kJ / 376 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 13 g
- Sodyum
- 931 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Karotten-Ingwer-Suppe mit Cashew-Topping
35 Min
Orangenmarmelade "Die Englische"
1 Std. 10 Min
Curry-Kürbissuppe mit Karottenstroh
40 dk
Omas Apfelkompott mit Honig
20 dk
Sauerkraut, wild fermentiert
336 Std. 45 Min
Zuccini-Minz-Suppe und Tomaten-Kokos-Suppe mit Linsenknödeln (XXL)
1sa 20 dk
Menü: Karotten-Ingwer-Suppe; Gefüllte Gans mit Rotkraut und Schwarzwälderkirsch-Dessert
5 Std. 30 Min
Menü: Gemüsesuppe; Schnelle Marillenknödel
1 Std.
Menü: Kräutersaibling im Gemüsepackerl; Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
55 Min
Marokkanischer Hendltopf "Ras el-Hanout" mit Reis
1 Std. 40 Min
Schneller Gemüsesuppentopf
40 dk
Apfelkren
40 dk