Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g Rotwein
- 100 g Portwein, rot
- 250 g Wasser
- 300 g Zucker
- 2 Zimtstangen
- 2 Sternanise
- 2 Stück Bio-Orangenschale (1 x 3-4 cm)
- 4 Birnen, festfleischig (à ca. 200 g), geschält
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1152 kJ / 583 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 1060 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vitello tonnato sous-vide
4h 30min
Bouillabaisse
1 Std. 25 Min
Ossobuco sous-vide
13 Std.
Gedämpfter Brokkoli mit Cheddar Chili Cheese Sauce
30 Min
Scallops & Pea Puree
20 Min
Sous-vide Birnen mit Zimtsauce
1 godz. 50 min
Chicorée mit Blauschimmelsauce
25 Min
Menü: Maronicremesuppe, Rinderfilets mit Sellerie-Erdäpfel-Gemüse und Schokotraum
1 Std. 5 Min
Fenchelsalat mit rosa Pfeffer
10 Min
Crème Brûlée
3 Std. 10 Min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 godz. 20 min
Erdäpfel-Sellerie-Püree
35 min