Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g Rotwein
- 100 g Portwein, rot
- 250 g Wasser
- 300 g Zucker
- 2 Zimtstangen
- 2 Sternanise
- 2 Stück Bio-Orangenschale (1 x 3-4 cm)
- 4 Birnen, festfleischig (à ca. 200 g), geschält
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1152 kJ / 583 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 1060 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2 Std. 30 Min
Velouté von Topinambur
30 Min
Überbackene Zwiebeln mit Erdäpfelfülle
1 Std. 15 Min
Gefüllter Tintenfisch sous-vide mit Parmesan-Safransauce
1 Std.
Sous-vide Schweinskotelett mit Apfel-Sellerie-Salat
2 Std. 10 Min
Spargel-Hollandaise-Tarte
1h 50min
Fischburger mit Koriander Mojo
45 Min
Acarayés mit Garnelen, scharfer Mojo und Tomatenvinaigrette
13 godz. 10 min
Currypaste mit frischem Kurkuma
40 dk
Gefüllter Kohlrabi mit Saibling
1 Std.
Erdbeer-Pfeffer-Chutney mit Ziegenfrischkäsemousse
3 Std. 30 Min
Selchsuppe | Radieschen | Brot
35 Min