Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g Rotwein
- 100 g Portwein, rot
- 250 g Wasser
- 300 g Zucker
- 2 Zimtstangen
- 2 Sternanise
- 2 Stück Bio-Orangenschale (1 x 3-4 cm)
- 4 Birnen, festfleischig (à ca. 200 g), geschält
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1152 kJ / 583 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 1060 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Schweinskotelett mit Apfel-Sellerie-Salat
2 Std. 10 Min
Äpfel mit Cidre-Sabayon
40min
Chicorée mit Blauschimmelsauce
25min
Pisco Sour
30min
Gefüllter Kohlrabi mit Saibling
1 godz.
Sellerie mit Orange, wild fermentiert
1344 Std. 25 Min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3h 30min
Marillen-Paradeiser-Ketchup
505 Std. 10 Min
Saiblingsfilets in Erdäpfelkruste mit Frühlingskräutersauce
50 min
Rotkohlröllchen mit Burgunder-Jus
1 godz. 30 min
Hirschragout mit cremiger Polenta
2hod. 20min
Glasierte Babykarotten
25min