Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Couscous
- 100 g Rosinen
- 600 g Wasser
- 3 EL Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 ½ TL Ras el Hanout (siehe Tipp)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
-
500
g Hühnerunterkeulen, ohne Haut, vom Knochen gelöst
veya 500 g Hühnerbrustfilets, ohne Haut, in Würfeln (ca. 3 cm) - 10 - 12 Pflaumen, getrocknet, ohne Kern, halbiert
- 60 g Honig (siehe Tipp)
- 50 g Mandelstifte
- 2 EL frische Korianderblätter, gehackt zur Dekoration
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3182 kJ / 760 kcal
- Protein
- 53 g
- Karbonhidrat
- 91 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 11 g
Alternatif tarifler
Boboti (pikant gewürzter Hackbraten)
1h 10min
Wagyu-Eintopf mit Süßkartoffeln (Dubai)
2h
Puten-Pilaw mit Aprikosen und Mandeln
1h
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2h 10min
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1 Std. 50 Min
Hähnchen-Tajine mit Birnen und Backpflaumen
40min
Cape Malay Hähnchen-Curry
1h
Marokkanisches Hähnchen-Couscous
45min
Zitronenhuhn mit Bulgur
1h
Orientalischer Lammeintopf
1h 10min
Chicken Akhni
1 Std. 30 Min
Chicken Korma
45min