Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 160 g di acqua
- 1 cucchiaio di zucchero
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 0 + q.b.
- 10 g di strutto
- 10 g di sale
Farcitura
- 100 g di Provolone semipiccante a pezzi (1-2 cm)
- 1000 g di cipolle a pezzi
- 500 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 5 pomodorini ciliegia
- 3 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolati
- 10 g di sale
Terminare la preparazione
- 100 g di olive nere denocciolate a metà
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1523 kJ / 364 kcal
- Protein
- 10.1 g
- Karbonhidrat
- 39.1 g
- Yağ
- 18.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cartellate
1h 5 min
Focaccia di Carnevale salentina
3h 40min
Pizzi leccesi
6 Std.
Pitta rustica salentina
1 godz. 40 min
Pucce
7sa
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3sa 20 dk
Pettole pugliesi
3 godz.
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3sa 20 dk
Pizza barese ai pomodorini
2 godz.
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55min
Focaccia barese
2 Std. 55 Min
Minestra di fave con cicoria
50 Min