Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di speck
- 500 g di acqua
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (1 cm)
- 1 uovo
- 250 g di pangrattato
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- farina di mais gialla q.b.
- olio per frittura q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1642.2 kJ / 392.5 kcal
- Protein
- 20.3 g
- Karbonhidrat
- 65.2 g
- Yağ
- 10.8 g
- Lif
- 5.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panini napoletani con uova sode
2h 50min
Crocchette di patate
1h 10min
Gattò di patate
1h 30min
Arancini di riso
3 Std. 5 Min
Gattò di patate
1h 30min
Struffoli
1h
Panzerotti ricotta e salsiccia
2 Std.
Chiacchiere
1h 35 min
Pizzette fritte
1u. 55min
Calzoni fritti napoletani
2 godz. 30 min
Zeppole di San Giuseppe
1h 50min
Ciambelle graffe napoletane
2 godz. 40 min