Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di speck
- 500 g di acqua
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (1 cm)
- 1 uovo
- 250 g di pangrattato
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- farina di mais gialla q.b.
- olio per frittura q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1642.2 kJ / 392.5 kcal
- Protein
- 20.3 g
- Karbonhidrat
- 65.2 g
- Yağ
- 10.8 g
- Lif
- 5.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calzone
2 Std. 50 Min
Panzerotti alla romana
55min
Gattò di patate
1 Std. 30 Min
Crocchette filanti con verdure e formaggi
35min
Palline di pane fritte
3h 15min
Chiacchiere
1h 35 min
Polpette di carciofi e scamorza
1 godz.
Crocchette di riso con Parmigiano reggiano
1 godz.
Ciambelle graffe napoletane
2 Std. 40 Min
Crocchette di patate
1 Std. 10 Min
Spiedini di polpette alle zucchine
1 godz.
Calzoni fritti napoletani
2 Std. 30 Min