Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cottura delle patate
- 500 g di acqua
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
Cullurielli
- 7 g di lievito di birra fresco
- 200 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaino di zucchero
- 500 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
- olio per frittura
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1975.3 kJ / 471.8 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 95.9 g
- Yağ
- 3.8 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 486 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Graffe di Carnevale
4 Std.
Struffoli di Natale (TM6)
1sa
Turdilli calabresi
1sa
Chiacchiere allo yogurt
1 Std. 5 Min
Struffoli
1sa
Cioccolatini ai wafer e nocciole (vegan)
55min
Ravioli dolci di castagne
1hod. 10min
Stelle filanti e coriandoli dolci
1hod. 45min
Chiacchiere
1h 35min
Calzoni fritti napoletani
2sa 30 dk
Zeppole di San Giuseppe
1u. 50min
Ciambelle graffe napoletane
2u. 40min