Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cottura delle patate
- 500 g di acqua
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
Cullurielli
- 7 g di lievito di birra fresco
- 200 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaino di zucchero
- 500 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
- olio per frittura
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1975.3 kJ / 471.8 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 95.9 g
- Yağ
- 3.8 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 486 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calzoni vegetariani
1hod. 50min
Sfogliatelle ricce
5óra
Panzerotti romani
1h 10min
Calzone
2h 50min
Ravioli senza via di scampo
2h
Baccalà fritto in pastella
1h 10min
Ciambelle di Carnevale
4 Std. 5 Min
Fritto misto di verdure e baccalà
45min
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2h
Maccheroni al ferretto con ragù calabrese
2h 50min
Calzoni fritti napoletani
2h 30min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20 min