Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di vongole veraci, pulite e spurgate
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 peperoncino piccante fresco o secco
- 500 g di acqua
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di olive taggiasche denocciolate
- 100 g di vino bianco secco
- 8 fette di pane di Altamura (tipo pugliese) (circa 50 g a fetta)
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 8380 kJ / 2003 kcal
- Protein
- 96 g
- Karbonhidrat
- 281.5 g
- Yağ
- 62.6 g
- Lif
- 14.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Insalata fredda di polpo e patate
50 Min
Insalata di calamari al limone
35 Min
Pepata di cozze
55min
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35 Min
Insalatina di calamari e pepe rosso
1 Std.
Catalana di pesce e verdure
1 Std. 30 Min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1 Std.
Coppe di gamberi e fagioli cannellini
30 Min
Vongole e cozze alla marinara
3h
Cozze al vino bianco
40min
Insalata di mare
1 Std. 30 Min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min