Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di vongole veraci, pulite e spurgate
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 peperoncino piccante fresco o secco
- 500 g di acqua
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di olive taggiasche denocciolate
- 100 g di vino bianco secco
- 8 fette di pane di Altamura (tipo pugliese) (circa 50 g a fetta)
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 8380 kJ / 2003 kcal
- Protein
- 96 g
- Karbonhidrat
- 281.5 g
- Yağ
- 62.6 g
- Lif
- 14.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55min
Carpaccio di pesce spada su pane carasau
20min
Filetti di sogliola e gamberi
50min
Coppe di gamberi e fagioli cannellini
30min
Sogliola al vapore con verdurine
45min
Vongole e cozze alla marinara
3 Std.
Gamberoni con chips di patate viola e timo
50min
Insalata di mare
1h 30min
Zuppa di pesce misto
40min
Cannocchie al Varoma
55min
Zuppetta di crostacei
40min
Gamberi in salsa cocktail
10min