Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di vongole veraci, pulite e spurgate
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 peperoncino piccante fresco o secco
- 500 g di acqua
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di olive taggiasche denocciolate
- 100 g di vino bianco secco
- 8 fette di pane di Altamura (tipo pugliese) (circa 50 g a fetta)
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 8380 kJ / 2003 kcal
- Protein
- 96 g
- Karbonhidrat
- 281.5 g
- Yağ
- 62.6 g
- Lif
- 14.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carciofi alla romana
50 phút
Pepata di cozze
55 Min
Insalata di calamari
55 Min
Coppe di gamberi e fagioli cannellini
30 phút
Insalatina di calamari e pepe rosso
1h
Vongole e cozze alla marinara
3h
Spiedini di polpo e patate
1 Std. 30 Min
Insalata di mare con citronette all'aglio
2 Std. 25 Min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50 phút
Insalata di mare
1 Std. 30 Min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 phút
Cannocchie al Varoma
55 Min