Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 - 70 g frische Bärlauchblätter, nach Geschmack
- 160 g Buchweizen
- 3 Eier (je 53-63 g)
- 300 g Milch
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 150 g Ziegenfrischkäse (z. B. Chauvreaux)
- 2 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 200 g Zucchini, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- etwas Butterschmalz zum Braten
- 100 g grüne Erbsen, frisch oder tiefgekühlt
- 100 g Zuckererbsenschoten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2139 kJ / 510 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 4 g
Alternatif tarifler
Spinatknödel auf Spargel-Morchel-Ragout
1h 15min
Brennnessel-Cheesecake mit Spargel
2u.
Karotten-Bärlauchfrittata
30min
Bärlauch-Brennnesselspätzle mit Bergkäse
45min
Bärlauchlaibchen mit Kräutercreme
40min
Bärlauchpaste
20min
Maronistrudel mit Schwammerln und Nüssen
50min
Bärlauch-Gnocchi
1h 15min
Erdäpfel-Bärlauchsuppe
30min
Kräuter-Palatschinken mit Spargel
35 Min
Rote Rüben Gnocchi mit Krenmousse
1h 45min
Bärlauchknödel mit Tomatensugo
1h 10min