Espárragos, arroz al parmesano y sabayón de limón

Espárragos, arroz al parmesano y sabayón de limón

3.6 14 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa
4 raciones

Malzemeler

  • 30 g de queso parmesano en trozos
  • 1200 g de agua
  • 1 cucharadita concentrado de caldo de verduras casero
    1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.)
  • 200 g de arroz basmati
  • 500 - 700 g de espárragos verdes
  • 40 g de aceite de oliva virgen extra
Sabayón de limón
  • 4 yemas de huevo
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta negra molida
  • 10 g zumo de limón recién exprimido

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Protein 13 g
Kalori 1685 kJ / 403 kcal
Yağ 20 g
Lif 3.2 g
Karbonhidrat 41 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...