Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1600 g water
-
2
stock cubes (for 0.5 l each), meat or vegetable, crumbled
veya 2 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetable - 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 60 g shallots, halved
- 20 g extra virgin olive oil
- 80 g unsalted butter, diced
- 640 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time
- 120 g dry white wine
- 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 1006 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Mushroom Risotto
30 min
Crêpes
1 Std. 15 Min
Asparagus Risotto
45 Min
Polenta with Rich Meat Ragu
1h 10 min
Noodle Soup
35 Min
Béarnaise Sauce
20 min
Bolognese Sauce
1 Std. 15 Min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Mashed Potatoes
45 Min
Mushroom and Parmesan Risotto
40 min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min