Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g onions, quartered
- 100 g bacon lardons
- 500 - 600 g pork fillet
- 2 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 - 1 ½ tsp sweet paprika
- 6 - 8 slices smoked lean bacon (60-80 g)
- 500 g sauerkraut, preserved
- 1 dried bay leaf (isteğe bağlı)
- 3 juniper berries (isteğe bağlı)
- 500 g water
- 750 g potatoes, cut in pieces (3 cm)
- 3 Tbsp frying oil (e.g. vegetable, groundnut)
- 250 g onions, sliced
- 140 g milk
- 40 g unsalted butter, diced
- 2 - 3 pinches ground nutmeg, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2467 kJ / 590 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 6.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 Std.
Sticky Apple Pork Ribs
2 Std. 30 Min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Chicken Étouffée
45 Min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 Min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Pork Chops with Orange
2h 25min
Beef in Stout
1h 40min