Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
TM5 TM6

Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée

4.5 (36 değerlendirme)

Malzemeler

  • 100 g onions, quartered
  • 100 g bacon lardons
  • 500 - 600 g pork fillet
  • 2 tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 - 1 ½ tsp sweet paprika
  • 6 - 8 slices smoked lean bacon (60-80 g)
  • 500 g sauerkraut, preserved
  • 1 dried bay leaf (isteğe bağlı)
  • 3 juniper berries (isteğe bağlı)
  • 500 g water
  • 750 g potatoes, cut in pieces (3 cm)
  • 3 Tbsp frying oil (e.g. vegetable, groundnut)
  • 250 g onions, sliced
  • 140 g milk
  • 40 g unsalted butter, diced
  • 2 - 3 pinches ground nutmeg, to taste

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
2467 kJ / 590 kcal
Protein
47 g
Karbonhidrat
37 g
Yağ
25 g
Lif
6.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler