Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g onions, quartered
- 100 g bacon lardons
- 500 - 600 g pork fillet
- 2 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 - 1 ½ tsp sweet paprika
- 6 - 8 slices smoked lean bacon (60-80 g)
- 500 g sauerkraut, preserved
- 1 dried bay leaf (isteğe bağlı)
- 3 juniper berries (isteğe bağlı)
- 500 g water
- 750 g potatoes, cut in pieces (3 cm)
- 3 Tbsp frying oil (e.g. vegetable, groundnut)
- 250 g onions, sliced
- 140 g milk
- 40 g unsalted butter, diced
- 2 - 3 pinches ground nutmeg, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2467 kJ / 590 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 6.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quick Gyros with Tzatziki
15min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Rice with Duck
1 godz. 5 min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1h 30min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Sporki Makaruli (Dirty Macaroni)
2h 15min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30min
Mexican Spare Ribs
50min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1j 55 menit
Bacon-wrapped Turkey Leg with Potatoes
1h 40min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min