Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g onions, quartered
- 100 g bacon lardons
- 500 - 600 g pork fillet
- 2 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 - 1 ½ tsp sweet paprika
- 6 - 8 slices smoked lean bacon (60-80 g)
- 500 g sauerkraut, preserved
- 1 dried bay leaf (isteğe bağlı)
- 3 juniper berries (isteğe bağlı)
- 500 g water
- 750 g potatoes, cut in pieces (3 cm)
- 3 Tbsp frying oil (e.g. vegetable, groundnut)
- 250 g onions, sliced
- 140 g milk
- 40 g unsalted butter, diced
- 2 - 3 pinches ground nutmeg, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2467 kJ / 590 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 6.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef Goulash Soup
1h 15min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45 min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1h 30min
Chicken Salad
1 Std. 20 Min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Chicken Involtini with Apples, Sweet Potatoes and Curry Sauce
1 godz. 25 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8h 45min
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15 min
Traditional Austrian Beef Goulash
4h