Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g unsalted butter
- 100 g pears, Rocha, quartered, cored (approx. 1 pear)
- 50 g shallots, halved
- 2 ½ tsp fine sea salt
- 2 pinch ground black pepper, or to taste
- 500 g pork fillet
- 1000 g water
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 250 g floury potatoes, cut in small pieces (1-2 cm)
- 250 g celeriac, cut in small pieces (1-2 cm)
- 100 g double cream
- 1 pinch ground nutmeg
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3631.5 kJ / 868 kcal
- Protein
- 62 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 55 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 Min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 dk
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8h 45 min.
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4 Std.
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5h 30min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1hod. 10min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Mediterranean Turkey Roulades
45 dk
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1hod. 10min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 dk