Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di tartufo bianco fresco
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 570 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 30 g di amido di mais (maizena)
- ½ cucchiaino di sale
- 300 g di pasta all'uovo tipo tagliatelle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1540 kJ / 368 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 5.4 g
- Lif
- 3.6 g
Alternatif tarifler
Ravioli di patate e scampi allo spumante
2h 20min
Salsa ricotta, basilico e miele
15 min
Penne alla Norcina
45 Min
Penne alla puttanesca
35 Min
Ravioli al cacao con ripieno di ricotta e noci
1 Std. 30 Min
Vellutata saporita di fagioli bianchi
30 Min
Vellutata di fagioli e cozze
1 Std. 5 Min
Filetto di maialino con olive nere
1 Std.
Cestini di seppioline e vellutata di cannellini
1 Std. 30 Min
Gnocchi al gorgonzola dolce
20min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35 Min
Zuppa inglese in verrina
2h 25min