Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di tartufo bianco fresco
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 570 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 30 g di amido di mais (maizena)
- ½ cucchiaino di sale
- 300 g di pasta all'uovo tipo tagliatelle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1540 kJ / 368 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 5.4 g
- Lif
- 3.6 g
Alternatif tarifler
Ciaramicola
1h
Uova in cocotte al tartufo
20min
Linguine al salmone e vodka
20min
Marinatura all'aceto balsamico e peperoncino
15 min
Crema di scampi
1 Std. 30 Min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1h
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1 Std. 5 Min
Fettuccine all'abruzzese
1h
Sugo al tonno
45min
Risotto alla crema di scampi (TM5)
50min
Penne alla Norcina
45min
Pasta alla gricia
30 min