Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ¼ Bund Koriander, abgezupft (ca. 10 g)
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- 300 g Stockfisch, eingeweicht und entsalzt (Kabeljau), gut ausgedrückt, in kleinen Stücken
- 100 g Frischkäse
- 500 g Blätterteig (30 x 45 cm)
- Wasser zum Bestreichen
- 1 Eigelb zum Bestreichen
- 2 EL Schnittlauch, in Röllchen, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 658 kJ / 157 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20min
Currycremesuppe mit Spargel und Krabben
35 Min
Chawan Mushi – Japanischer Eierstich mit Garnelen
35 Min
Mediterrane Profiteroles
1h 25min
Schwertfisch-Roulade sizilianisch
1 Std.
Gurkenhäppchen mit Lachs
15 Min
Krabben-Lachs-Küchlein
1 Std.
Windbeutel mit Erbsenmousse
4 Std.
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1h 20min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 Min
Lachsrolle
3 godz. 30 min
Blätterteig-Pasteten (mediterran)
1 Std.