Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ¼ Bund Koriander, abgezupft (ca. 10 g)
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- 300 g Stockfisch, eingeweicht und entsalzt (Kabeljau), gut ausgedrückt, in kleinen Stücken
- 100 g Frischkäse
- 500 g Blätterteig (30 x 45 cm)
- Wasser zum Bestreichen
- 1 Eigelb zum Bestreichen
- 2 EL Schnittlauch, in Röllchen, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 658 kJ / 157 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sylter Landei mit gebackener Auster
30 Min
Zitrussalat
30 Min
Lammfrikadellen mit Datteln und Feta
30 Min
Spinat-Gorgonzola-Soufflé
30 Min
Muscheln mit Sahnesauce
30 Min
Krebssuppe
45 min
Reh-Dumplings mit Pak Choi
1 godz.
Spinat-Pistazien-Flans
35 min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 min
Seeteufel in Sauce
1 godz.
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2 godz. 15 min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20 Min