Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
20
Blätter Dumpling-Teig, TK
veya 20 Blätter Wan-Tan-Teig - 1 TL Öl
- 100 g Bergkäse, in Stücken
- 1 Zitrone, Bio, 1 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 20 g getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 200 g Ricotta
- 1 - 2 EL Paniermehl
- 1 Eigelb (Kl. M)
- ½ TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Wasser zum Bestreichen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 200 g Sahne
- 350 g Gemüsebrühe
- 1 Prise Zucker
- 4 EL Schnittlauch, in Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2155 kJ / 515 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 33 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sojadip
15min
Gyoza mit Quark-Kürbis-Dip und Geflügelfüllung
1u. 15min
French Toast mit Melanzanichutney
4h 45min
Vegetarische Dim Sum "Shumai"
1 godz. 45 min
Japanische Kroketten
1 Std. 20 Min
Mochis auf Mangosalat Dessert
35 min
Litschi Panna Cotta mit Rosenwasser-Sirup
4óra 30p
Dim Sum 'Shumai'
2 godz.
Teig für Wan Tans
1u. 15min
Tempura-Gambas auf Mango-Salat mit Chili-Mayonnaise
30min
Gyoza mit Koriander-Mayo-Dip und Fischfüllung
1u. 15min
Japanische Ramen Nudelsuppe
1h 40min