Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
20
Blätter Dumpling-Teig, TK
veya 20 Blätter Wan-Tan-Teig - 1 TL Öl
- 100 g Bergkäse, in Stücken
- 1 Zitrone, Bio, 1 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 20 g getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 200 g Ricotta
- 1 - 2 EL Paniermehl
- 1 Eigelb (Kl. M)
- ½ TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Wasser zum Bestreichen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 200 g Sahne
- 350 g Gemüsebrühe
- 1 Prise Zucker
- 4 EL Schnittlauch, in Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2155 kJ / 515 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 33 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dumplings
45min
Shiitake-Hackfleisch-Sauce (香菇肉酱)
50 min
Gyoza mit Quark-Kürbis-Dip und Geflügelfüllung
1h 15 min
Karibische Paella aus dem Ofen
1h 10min
Frühlingsrollen (春卷)
1h 30min
Reh-Dumplings mit Pak Choi
1h
Pajeon (Pikanter Garnelen-Pfannkuchen )
45min
Wan-Tan-Ravioli mit Ziegenkäse und Sauce Pistou
40 min
Geröstete Blumenkohlsuppe mit Chili-Knoblauch-Öl
1 godz. 20 min
Wan Tans mit Chilisauce
50 min
Teig für Wan Tans
1h 15 min
Baozi (gedämpfte Teigtaschen) (包子)
1h 40 min