Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Nata de trufa
- 500 g de nata (35% de grasa)
- 75 g de azúcar
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
Masa sablé con cacao
- 300 g de harina de repostería
- 20 g de cacao puro en polvo
- 150 g de mantequilla fría en trozos
- 1 pellizco de sal
- 70 g de azúcar glas
- 2 yemas de huevo
- 25 g de leche entera fría
- 1 cucharadita de polvo de hornear
- 1 huevo batido
Merengue y terminación
- 90 g de clara de huevo (aprox. 3 unidades)
- 80 g de azúcar (y 2 cucharadas más para dorar el merengue)
- 60 g de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2546 kJ / 609 kcal
- Protein
- 7.97 g
- Karbonhidrat
- 56.45 g
- Yağ
- 39.04 g
- Lif
- 3.52 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Milhojas de dulce de leche
3h
Masa sablé con cacao
1h
Ganache de chocolate
1h 10min
Merengue suizo
10 min
Glaseado blanco
5 Min
Tarta de mousse y merengue de chocolate
2 Std. 15 Min
Bomba de chocolate
4 Std.
Merengue italiano
20 min
Merengue francés
2 Std. 15 Min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Bizcocho triple de chocolate
2h 20min