Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bizcocho
- 100 g de harina de repostería
- 40 g de cacao puro en polvo
- 2 cucharaditas de polvo de hornear
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 1 pellizco de sal
- 4 huevos
- 150 g de azúcar
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente (y un poco más para engrasar el molde)
- 40 g de kirsch
Montaje
- 50 g de kirsch
- 700 g de nata montada
- 350 g de cerezas oscuras en almíbar escurridas (reserve el almíbar)
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en virutas
- 6 cerezas (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2643 kJ / 632 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Karbonhidrat
- 47.9 g
- Yağ
- 45.1 g
- Lif
- 3 g
Alternatif tarifler
Selva negra in a jar
1h
Savarin rápido al ron
1h 30min
Tarta Sacher
3h
Tarta de Linz (Linzertorte)
1h
Fraisier
6 godz. 20 min
Tarta de limón y merengue
2h 10 min
Tarta de frutas de verano
5h
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Tarta San Marcos
4h
Bundt cake de chocolate
2h
Brazo de gitano
3h
Bizcocho triple de chocolate
2 Std. 20 Min