Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g de azúcar
- 130 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos pequeños
- 4 claras de huevo
- 130 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 466 kJ / 112 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 12.4 g
- Yağ
- 6.1 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paris-Brest con muselina de praliné de almendra
2 godz.
Árbol de choux (Croquembouche)
2 godz.
Cremadillos
3 godz. 50 min
Crema pastelera
10min
Masa choux
2 godz.
Bizcocho genovés
1h 50 min
Profiteroles
2 godz.
Bombón helado de chocolate
5h
Casita de Navidad
6h
Helado de corte de nata y chocolate
8 Std. 15 Min
Helado de nata con láminas de chocolate
8h 30min
Refresco de limón
5 min