Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ Bund frische Petersilie (H), Blättchen abgezupft
- 350 g Karotten (E), in Stücken
- 150 g Pastinakenwurzeln (F), in Stücken
- 4 Wacholderbeeren (F)
- 80 g grüne Erbsen, tiefgekühlt (E), siehe Tipps
- 800 g Wasser (W)
- 1 - 1 ½ TL Salz (W), nach Geschmack
- 1 Msp. Ingwer, gemahlen (M)
-
1 ½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (W)
veya ¾ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 300 g Hendlbrustfilets, ohne Haut (H)
- 50 - 80 g Polenta (E), siehe Tipps
- 1 Msp. Pfeffer, frisch gemahlen (M)
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß (E)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1010 kJ / 241 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 7.1 g
- Sodyum
- 841 mg
Alternatif tarifler
Lauch-Fleischbällchen
1h 10min
Fisolenfleisch
1 Std.
Osterpinzen
2h 50min
Fischcurry
45 Min
Hendlgulasch mit Pilzen
35 Min
Kokoscurry mit Huhn
45 Min
Gemüsereis mit Huhn, Asia-Style
55 Min
Kichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45 Min
Putengulasch mit Erdäpfeln
35 Min
Kürbisgulasch
45 Min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1h 25min
Schinkenfleckerl überbacken
1h 10min